Betaal methode

Wij accepteren de meeste creditcards, zoals: Visa, MasterCard evenals de volgende internationale betaalmethoden: SOFORT Überweisung, iDEAL en Bancontact/Mister Cash.

Bladmuziekplus maakt gebruik van de diensten van Docdata om de veiligheid van je online-betaling te garanderen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat alle betalingen veilig worden verwerkt met behulp van je eigen bank in een vertrouwde omgeving.

Docdata Payments biedt je een snelle, eenvoudige en veilige transactie wanneer jij je online bestelling betaalt: Tijdens het afrekenen van je bestelling van Bladmuziekplus artikelen wordt je doorgestuurd naar het Docdata Payments portaal. In het portaal, wordt je gevraagd om je credit card (of andere) gegevens in te voeren, waarna je vervolgens je bestelling bij Bladmuziekplus kunt afronden. Bij betalingen van Bladmuziekplus artikelen wordt gebruik gemaakt van de beveiligde verbinding van Docdata. Jouw gegevens worden versleuteld en zullen nooit zichtbaar zijn voor anderen.

betalen met paypal

PayPal

Bij Bladmuziekplus kun je betalen via PayPal. Een PayPal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Je hoeft niet langer je creditcardgegevens te onthouden of naar je random reader te zoeken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord.

Klik hier om vandaag nog een Pay Pal account te openen.

betalen met IdealIdeal

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je bank. Als jetelebankiert, kun je direct gebruik maken van iDeal, zonder dat jij je daarvoor hoeft aan te melden.

betalen met creditcardCreditcard/Mastercard

Bij Bladmuziekplus zijn creditcards van o.a. MasterCard en Visa van Nederlandse aanbieders meer dan welkom. Je mag ons op onze blauwe (en soms bruine of groene) ogen geloven, dat betaling hiermee veilig verloopt. Voor de kenners: via een SSL-beveiligde server. Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we je bestelling.

Factuur

Ga naar Mijn account voor het volgen van je nog niet verzonden bestellingen. Je dient je aan te melden met je e-mailadres en wachtwoord. Je factuur is via de mail naar je toegezonden. Mocht je die niet hebben ontvangen neem dan contact op met onze administratie

Er zijn een aantal betalingsmethoden die niet door Bladmuziekplus worden aanvaard, waaronder:

  • Cheques en contante betaling
  • Contant geld
  • Inkooporders
  • Incasso’s
  • Bankoverboekingen
  • VVV bonnen of andere cadeaubonnen, tenzij van onszelf

Wil je meer informatie neem dan Contact met ons op.