Back to school: muziekboeken

Back to school

Muziekboeken: leer een instrument bespelen

Een ruim assortiment muziekboeken

Een eenvoudig deuntje leren spelen op de gitaar of de zaal stil krijgen met een uitzonderlijke viool solo. Op Bladmuziekplus vind je muziekboeken voor alle niveaus, alle leeftijden en alle instrumenten. Muziek maken moet vooral leuk zijn, maar steeds dezelfde liedjes spelen, gaat natuurlijk vervelen. Met de juiste muziekboeken ontdek je niet alleen nieuwe liedjes, maar leer je ook steeds beter spelen. Wij helpen je graag aan een passende uitdaging.

Methodes voor jong en oud

Die twijfels. Moet ik nog wel of niet beginnen. Vaak denken mensen dat je op jonge leeftijd moet beginnen met muziek maken. Maar klopt dat wel? Of kan je op latere leeftijd ook nog een instrument leren bespelen? Hou je wel van een uitdaging? Dan kan piano, gitaar of een ander instrument leren bespelen een geweldige nieuwe hobby voor je zijn. Wie weet heb je zelfs talent. Uiteindelijk gaat het om het muziek maken en dat kan iedereen! Daarom krijg je bij ons muziekboeken voor jong en oud. 

Welk instrument leren spelen?

Op Bladmuziekplus vind je muziekboeken voor de piano, gitaar, hobo, trompet, djembe en nog veel meer instrumenten. Keuze genoeg. Weet je nog niet welk instrument je wil leren spelen. Denk er dan goed over na en probeer verschillende instrumenten uit. Het oefenen is alleen maar leuk als je het muziek leren maken ook leuk vindt!

Instrumenten van makkelijk naar moeilijk

Muzieknoten leren

Noten lezen

sopraanblokfluit-icon

Blokfluit

Klokkenspel

Klokkenspel

Gitaar

Gitaar

Ukulele

Ukulele

PIano

Piano

Trompet

Trompet

Trombone

Trombone

Of je het muziekinstrument snel onder de knie hebt, hangt vooral af van je muzikaliteit, leesvaardigheid en doorzettingsvermogen. Muzikanten die veel oefenen gaan natuurlijk veel sneller vooruit. Toch, beginnen kinderen niet voor niets op de blokfluit. Dit instrument is erg geschikt om de basis te leren. Een liedje op de trompet spelen is veel moeilijker en vermoeiender, maar misschien voor jou wel een mooie uitdaging. Kies een muziekinstrument dat bij je past en bezoek dan onze webshop. Met behulp van onze muziekboeken boek je pas echt vooruitgang.